Klubmodul henter siden
Venteliste Hvalpehold - SEPTEMBER 2020
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Dette er en venteliste til de hvalpehold, som starter I DcH Herning omkring 1. september 2020.
Et begynderhold for hvalpe under 6 mdr. ved holdstart. Vi anbefaler at du tilmelder dig, så snart du har informationer om hvalpen, da pladserne hurtigt forsvinder hen over sommerferien. Som følge af Coronakrisen har vi begrænset antal pladser til september, som ikke kendes på nuværende tidspunkt. Du skal ikke betale kontingent før du har fået besked om at du har fået plads på holdet.
LÆS om kravene til holdet under Vi tilbyder. 
OBS. Den person, som skal træne med hunden, skal oprette en profil for at kunne tilmelde til denne Venteliste. Det er vigtigt, at du husker at udfylde hundens navn, fødselsdato, race, og køn og sætte konkurrenceprogram på "ikke aktuelt" og trykke Gem hund. Derefter går du videre til dine egne data og afslutter med Opdater Profil.

Hvalpene vil blive fordelt på hold fordelt efter alder.
Vi kender ikke træningsdagen, tidspunkt eller instruktører før ca. 1 mdr. før holdstart, dvs. få dage før online tilmeldingen starter.
Hvalpeholdene varer ca. 6 mdr. og der trænes 1 gang hver uge.
Prisen for hvalpeholdet er 925,00 kr. fra september til december 2020. For fortsættelse på hvalpeholdet i 2021 skal der betales årskontingent for hele 2021.Når du tilbydes pladsen via mail, har du 48 timer til at tilmelde dig. Ellers går pladsen videre til den næste på listen.

Tilmeldte
20 /20
Tilmeldingsfrist
28.08.2020
Tidspunkt
01.09.2020 kl. 00.00 - 29.04.2021 kl. 00.00
Sted
DcH Herning
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer