Klubmodul henter siden
Pre-Lydighed
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Venteliste til Pre-Lydighed med forventet start* i DcH Herning omkring 1. september 2021.

For at komme på dette hold skal du have deltaget i min 6 mdr. hvalpetræning, svarende til vores hvalpe/hvalpefortsætterhold. Har du ikke, det skal du tilmelde dig til Begynder + 6 mdr. i stedet..Hunden skal være min. 8 mdr. for at kunne starte på dette hold.

Pre-lydighed er kun et 3 mdr. hold, som man kan gå på én gang. Efter dette hold kan man fortsætte til DcH-lydigheds- program eller vælge en anden gren i klubben. Tilmelding til efterfølgende hold, skal ske i god til. Da der er begrænsede pladser på alle hold.

Du skal oprette profil og oprette din hund og tilmelde dig dette event, men ikke betale kontingent, før du får besked på at du har plads på et hold. 

Vi kender ikke antal pladser, træningsdag, tidspunkt eller instruktører før kort før holdstart. 
Husk at tilmelde hunden under profilen. Hvis hunden er en blanding af flere racer, skriv venligst under kommentar hvilke racer, hvis disse kendes ellers om det forventes at være lille, mellem, eller stor hund.
LÆS om kravene til holdet under Vi tilbyder. Kontakt evt. kontaktperson under "Kontakt os" for mere information.

OBS. Den person som skal træne med hunden, skal oprette en profil for at kunne tilmelde til denne Venteliste. Det er vigtigt, at du husker at udfylde hundens navn, fødselsdato, race, og køn og sætte konkurrenceprogram på "ikke aktuelt" og trykke Gem hund. Derefter går du videre til dine egne data og afslutter med Opdater Profil.
Tilmeldte
1 /8
Tilmeldingsfrist
27.08.2021
Tidspunkt
01.09.2021 kl. 00.00 - 12.12.2021 kl. 00.00
Sted
DcH Herning
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer