Klubmodul henter siden
Begynder + 6 mdr.
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Venteliste til Begynderhold for hunde på max. 5 mdr. ved holdstart med start omkring 1/9 2021*.
Hunde født før 1/4 2021.

Dette er det hold du skal tilmelde, hvis du vil starte i DcH Herning med en hund over 5-6 mdr., som ikke har startet sin træning i DcH Herning. Dvs. Har du gået på hvalpehold 5-10 gange et andet sted, skal du på dette hold før du kan gå videre på andre hold. 

Vi kender ikke antal pladser, træningsdag, tidspunkt eller instruktører før ca. 1 mdr. før holdstart, dvs. få dage før direkte online tilmeldingen starter. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Holdet er et eksisterende hold med hundeførere, der fortsætter, derfor kan der være begrænset antal pladser.
Du skal ikke betale før vi sender besked om at der er plads til dig på holdet.

Husk at tilmelde hvalpen under profilen. Hvis hvalpen er en blanding af flere racer, skriv venligst under kommentar hvilke racer, hvis disse kendes ellers om det forventes at være lille, mellem, eller stor hund.

Du skal oprette profil, men ikke betale noget eller tilmelde til kontingent, før du får besked om dag, træningstid og plads i januar.

På begynderholdet kan du gå i min. 3 mdr. og max. 6 mdr., hvorefter du kan vælge at fortsætte på et andet hold. Der er 1 ugentlig træning.
Fra ca. 1/9 og prisen er 850,00 kr. for nye medlemmer fra september og resten af året. Fortsættes træningen i 2022 skal der betales fuld kontingent for 2022. 
Dem der skriver sig på ventelisten, tilbydes plads på holdet, før online tilmeldingen starter. Hvis ventelisten er fuldt og alle får plads kommer holdet ikke online.

LÆS om kravene til holdet under Vi tilbyder. 

OBS. Den person som skal træne med hunden, skal oprette en profil for at kunne tilmelde til denne Venteliste. Det er vigtigt, at du husker at udfylde hundens navn, fødselsdato, race, og køn og sætte konkurrenceprogram på "ikke aktuelt"og trykke Gem hund. Derefter går du videre til dine egne data og afslutter med Opdater Profil.
Tilmeldte
6 /8
Tilmeldingsfrist
31.08.2021
Tidspunkt
01.09.2021 kl. 00.00 - 12.12.2021 kl. 00.00
Sted
DcH Herning
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer