Klubmodul henter siden
Begynder + 6 mdr. - februar 22
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Begynderhold for hunde på max. 5 mdr. ved holdstart med start omkring 1/2 2022. OBS. Dette er en forhåndstilmelding/Venteliste. Den egentlige tilmelding og betaling kommer senere, når vi kender træningsdag og trænere. Der er max. 8 hunde pr. hold og vi ved ikke, hvor mange hold der kan startes før i januar.

For hunde født før 1/9 2021. HUSK AT OPRETTE HVALPEN PÅ PROFILEN. (udfyld hundens info + konkurrenceprogrammet sat til " ikke aktuel" - tryk GEM HUND og OPDATER PROFIL nederst. Hvis hvalpen er en blanding af flere racer, skriv venligst i feltet blandingsracer hvilke racer, hvis disse kendes ellers om det forventes at være lille, mellem, eller stor hund.

Dette er det hold du skal tilmelde, hvis du vil starte i DcH Herning med en hund over 5-6 mdr., som ikke har startet sin træning i DcH Herning. Dvs. Har du gået på hvalpehold 5-10 gange et andet sted, skal du på dette hold, før du kan gå videre på andre hold.

Pt. er det plads til 8 pr. hold. Hvis flere tilmelder sig kommer de på en venteliste til holdet indtil det er opklaret om der er flere pladser. Vi kender ikke antal pladser, træningsdag, tidspunkt eller instruktører før ca. 1 mdr. før holdstart, dvs. få dage før direkte online tilmeldingen starter. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

På begynderholdet kan du gå i min. 3 mdr. og max. 6 mdr., hvorefter du kan vælge at fortsætte på et andet hold. Der er 1 ugentlig træning. Prisen for træningen er GRUNDKONTINGENT 550 kr. + TRÆNINGSGEBYR FOR 1 HUND/HOLD 750 kr. = 1300 KR. Prisen dækker træning i DcH Herning hele 2022.

OBS. Den person som skal træne med hunden, skal oprette en profil for at kunne tilmelde til denne Venteliste. 
Tilmeldte
14 /16
Tilmeldingsfrist
31.01.2022
Tidspunkt
01.02.2022 kl. 00.00 - 30.04.2022 kl. 00.00
Sted
DcH Herning
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer