Sådan tilmelder du dig.

I DcH Herning har vi næsten altid fuldt hus på vores hold. Derfor kan du ikke tilmelde dig til de enkelte hold via hjemmesiden, med mindre de vises under Aktuelle Hold. Vi tager ofte kun nye ind på holdene, når vi ca. hver 3 mdr./6 mdr. har hold-indtag og holdskifte. Se under Vi tilbyder/træning i DcH Herning.

  • Tjek først under AKTUELLE HOLD om der er åben for tilmelding til f.eks. hvalpehold

  • Derefter under EVENT hvor kan du finde de ventelister/forhåndstilmeldinger, som der er mulighed for at blive skrevet op til på nuværende tidspunkt. Det gælder til de hold, hvor der startes nye hold hver 3 eller 6 mdr. f.eks hvalpe og begynderhold, Pre-Rally, Pre- Agility, Pre-Lydighed og Motionshold. Bemærk at du skal oprette en profil for at kunne tilmelde dig til EVENT, men ikke betale kontingent, før du får besked om at du har fået plads. Når du har fået en besked og et link til holdet, skal du betale kontingent og først derefter er du sikker på en plads på det ønskede hold. 
  • Til de hold som kører hele året, skal du kontakt den person, som står for den gren du vil have en plads på. Se under Kontakt os og udfylde en ventelisteformular og sende den til den mailadresse som er oplyst.

Når du har fået plads på et hold, skal du betale kontingent, inden vi kan sætte dig på holdet. Du finder kontingent betalingen under Tilmelding ”Aktuelle hold/kontingent.

Sådan gør du:

1. Opret en profil.
Tryk på poten i højre side og tryk opret profil.
Husk vi skal både bruge hundens og dine informationer. Husk at trykke gem hund og opdater profil.
 
2. Tilmeld til en venteliste:
 
Gå ind under EVENT på hjemmesiden og tilmelde til en venteliste eller kontakt den ansvarlige for grenen

 3. Betal kontingent.

Gå ind under TILMELDING - Aktueller hold - Kontingent og find den rigtige kontingent.
Når du får besked om at du har fået en plads, kan du få oplyst hvilket kontingent du skal betale.
Du kan betale med næste alle tilgængelige betalingskort.
Bemærk nogle kortudbydere kræver en ekstra bekræftelse, inden din betaling går igennem.
 
Når du har betalt, vil vi tilmelde dig til det hold du skal gå på og træneren får besked om at du kommer på holdet ved næste træning.

Du vil modtage en kvittering for både oprettelsen af profil, betaling af kontingent og tilmelding til holdet eller venteliste.

Nyheder

Sponsorer