Sådan tilmelder du dig.

I DcH Herning har vi næsten altid fuldt hus på vores hold. Derfor kan du ikke tilmelde dig direkte til de enkelte hold via hjemmesiden. Se under Vi tilbyder/træning i DcH Herning.

OBS: Du skal kun oprette en profil, hvis du med sikkerhed ved, at du skal tilmeldes Hold/Kontingent eller Event. Og når du opretter profil er det vigtigt du husker at få oprettet din hund, da vi tjekker om din hund kommer på det rigtige hold og vi kan ikke kan sætte dig på hold, hvis hunden ikke er oprettet.

Hvis du skal på hvalpehold skal du kun betale for selve hvalpeholdet og ikke tilmelde kontingent og træningsgebyr.

Når du får besked om at du har fået plads på et hold, får du ofte et link til betalingen i mailen. Ellers er det under TILMELDING - Tilmeld kontingent du skal betale Grundkontingent og Træningsgebyr. derefter sætter vi dig på det rigtige hold.

Sådan gør du:

1. Opret en profil.
Tryk på poten i højre side og tryk opret profil.
Husk vi skal bruge både hundens og dine informationer. Husk at trykke gem hund og opdater profil.
 
2. Tilmeld til hvalpehold:

Gå ind  tilmeld Kontingent - hvalpehold og se om der er aktuelle hvalpehold du kan tilmelde dig til direkte eller under EVENT for blive skrevet op til en plads eller på venteliste til et kommende hvalpehold.

3. Tilmeld til en venteliste:

Gå ind under EVENT på hjemmesiden og tilmelde til en venteliste eller kontakt den ansvarlige for grenen. 

4. Betal Grundkontingent og træningsgebyr.

Når du får besked om at du har fået en pladsvil du få oplyst hvad du skal betale. og får ofte et link til betalingen. Du kan betale med næsten alle tilgængelige betalingskort.
Gå ind under TILMELd - Kontingent og find den rigtige kontingent + træningsgebyr.
Bemærk nogle kortudbydere kræver en ekstra bekræftelse, inden din betaling går igennem.
 
Når du har betalt, vil vi tilmelde dig til det hold du skal gå på og træneren får besked om at du kommer på holdet ved næste træning.

Du vil modtage en kvittering for både oprettelsen af profil, betaling af kontingent og tilmelding til holdet eller venteliste.

Nyheder

Sponsorer